Portile au rolul de a proteja intrarea in curte si, totodata, de a o decora. Deoarece poarta este primul element cu care musafirii dumneavostra iau contact, trebuie sa fie aspectoasa si sa va reprezinte. Totodata, trebuie sa se incadreze in arhitectura generala a caminului sau a sediului companiei.

Cand vorbim despre porti din fier sau metal, ne referim automat la:

  • porti pietonale;
  • porti pentru accesul auto;

 

Porti pietonale 

Nu exista o dimensiune standard pentru poarta pietonala. Uzuala este dimensiunea de 1000x2000mm dar extrem de intalnite sunt inaltimi cuprinse intre 1600 si 2000mm, in functie de aspectul general al imprejmuirii si de preferintele clientului. Putem personaliza si produce insa poarta necesara inchiderii spatiului dumneavoastra, masurand cu exactitate golul si oferindu-va cea mai buna solutie tehnica.

Pentru a contura poarta potrivita pentru fiecare client in parte, ne asezam la masa si analizam cu atentie nevoia si asteptarile cu care cineva ne „trece pragul”. Alegem cu grija modelul produsului, materialele din care va fi confectionat, decoratiunile, culoarea, sistemul de inchidere si combinand toate aceste elemente obtinem un produs finit personalizat. Avem capacitatea de a intelege ce se asteapta de la noi iar portile pe care le „desenam” si apoi confectionam sunt exact ceea ce clientul si-a dorit.

Portile pietonale pot avea inchidere normala, pe yala dar puteti solicita yala magnetica sau instalarea unui interfon.

 

Porti acces auto

Portile de acces auto reprezinta un produs extrem de importante in arhitectura generala a spatiului. Clientii aloca portii de acces auto o importanta deosebita, in special datorita faptului ca dumnealor considera ca intrarea in locuinta sau in sediu trebuie sa-i reprezinte si trebuie sa comunice ceva exteriorului: prestanta, situatie materiala, siguranta. Prin designul pe care il putem realiza, reusim sa conferim accesului caracteristicile pe care clientul si le doreste. Prin natura activitatii noastre, am avut privilegiul de a intalni lucrari realizate de profesionisti care se pot cataloga inclusiv ca opera de arta.

Ne dorim ca fiecare produs in parte sa fie reprezentativ atat pentru activitatea noastra cat si pentru client.

Portile acces auto nu au dimensiuni standard si se fabrica pe comanda, in functie de dimensiunea spatiului pe care clientul l-a prevazut. Majoritatea portilor de acces auto pe care le fabricam pentru zona rezidentiala au, de obicei, intre 3 si 4 metri latime si intre 1.6m si 2m inaltime. Preturile se calculeaza diferentiat, in functie de dimensiunile finale si complexitatea modelului ales de client.

Portile de acces auto se pot imparti in mai multe categorii:

  • porti acces batante;
  • porti acces culisante;
  • porti acces autoportante;

Portile de acces auto pot fi actionate manual sau automatizate. Varianta de actionare manuala este o alternativa pentru care opteaza o multime de clienti. Poarta se poate securiza utilizand o serie de elemente simple si se poate automatiza ulterior, daca se va considera util sa se opteze pentru acest tip de actionare.

Optiunea de automatizare a accesului reprezinta o solutie pentru care opteaza majoritatea clientilor. Dincolo de aspectul elegant garantat de existenta unei automatizari, usurinta de a actiona o poarta auto din habitaclul masinii, fara a fi nevoit sa cobori, sa depui un efort pentru a deschide sau inchide poarta, ii determina pe multi clienti sa ia in calcul optiunea de a alege ca accesul in incinta sa se faca actionand o telecomanda.

Utilizam sisteme de control al accesului NICE, deoarece in decursul anilor pe care i-am petrecut fabricand produse pe care clientii si le-au dorit automatizate, am fost satisfacuti de comportamentul acestor motoare si avem incredere in producator. Mai mult, garantia de 5 ani pe care producatorul o ofera produselor ne da incredere sa le recomandam.

Sistemele de automatizare NICE cuprind elemente si accesorii complexe, atfel incat sa poata raspunde unor solicitari complexe: fotocelule, lampa de semnalizare.

 

Porti metalice sau fier forjat

Fie ca discutam despre porti pietonale sau porti acces auto, modelele pe care le fabricam se realizeaza pe comanda, la cererea expresa a clientului. Astfel, modelele de porti din fier sau metal pe care le executam pot proveni:

– din catalogul nostru, cu modele realizate sau proiectate;

– din imagini prezentate de catre clienti, cu modele agreate;

– pot fi desenate pe loc de catre unul dintre meseriasi, in cadrul unei discutii cu clientul, care ii explica ce isi doreste si il ajuta sa inteleaga viziunea sa asupra produsului finit;

Modelele de porti metalice sau din fier reflecta imaginea clientilor asupra produsului si ii reprezinta. Nu realizam porti metalice standard ci le fabricam doar pe comanda, fabricand modele noi sau imbunatatind modele deja realizate.

In continuare gasiti modele de porti pietonale sau auto realizate din fier forjat, metal sau alte materiale, astfel incat sa va formati o parere asupra produselor noastre. In cadrul sectiunii “preturi porti” va puteti informa asupra preturilor pe care le practicam.  Pentru o oferta personalizata, va stam la dispozitie cu placere.

 

Preturi pentru porti din fier forjat sau metal

Asa cum va spuneam in cadrul sectiunilor anterioare, nu fabricam porti din fier standard, ci doar pe comanda. Preturile portilor metalice pe care le fabricam sunt determinate de o serie intreaga de variabile:

– dimensiuni – latime si inaltime;

– complexitatea modelului ales de catre client;

– materialele si elementele componente;

– timpul de manopera necesar fabricarii produsului finit;

– accesorii – yala/tipul de yala folosit, interfon, cutie postala etc;

Un cost semnificativ este cel al automatizarii. In functie de dimensiunea portii metalice si greutatea acesteia se alege motorul care va actiona produsul. Important este ca toate portile din fier forjat pe care le livram sunt preechipate pentru automatizare astfel ca, daca bugetul nu va permite, puteti monta motorul ulterior.

Aveti in continuare prezentate cateva modele de porti din fier forjat, astfel incat sa estimati costul produsului de care aveti nevoie. Pentru o oferta personalizata, va rugam sa ne scrieti, unul dintre colegii nostri va va contacta si, dup ace vom sti exact care este proiectul dumneavoastra, va putem oferi un pret.

Putem proceda si invers: ne comunicati bugetul alocat pentru portile metalice, din fier forjat sau alte confectii, iar noi va transmitem cateva propuneri de modele si preturile aferente, urmand ca, daca veti considera avantajoasa oferta, sa detaliem sis a modificam pana vom obtine produsul pe care vi-l doriti.