Gardurile din fier forjat sau metal reprezinta produse pe care le intalnim la tot pasul, atat in sectorul rezidential cat si in cel industrial. Deoarece cultura noastra si perioada pe care o traversam impun ca orice spatiu sa fie imprejmuit, clientii sunt obisnuiti sa bugeteze realizarea unui gard care sa le asigure protectie. Simt insa nevoia sa aiba posibilitatea de a-si alege produsele dorite, tinand cont de o serie de factori care conteaza pentru fiecare persoana in parte:

  • aspectul estetic – factorul estetic este considerat unul dintre cele mai importante in procesul decizional; se stie ca impactul pe care un produs il creeaza este, de obicei, cel care isi va spune cuvantul atunci cand clientul alege;
  • utilitatea – dincolo de factorul afectiv, vorbim despre un produs care trebuie sa raspunda unor cerinte specifice; decizia clientului este influentata foarte puternic de nivelul in care produsul raspunde nevoii;
  • caracteristicile tehnice indeplinite de acele garduri din fier forjat – aspectul tehnic este extrem de important in alegerea unui produs, aceste caracteristici aducand un plus de valoare fiecarui produs in parte;
  • nivelul de siguranta pe care il genereaza – in functie de spatiul pe care gardurile metalice il protejeaza, nivelul de siguranta poate fi accentuat, mediu sau scazut; de cele mai multe ori insa clientii isi doresc ca produsul ales sa le ofere garantia unei protectii sporite;
  • incadrarea in conceptul arhitectural global al spatiului – factorul este coroborat cu aspectul estetic; bineinteles ca fiecare gard din fier forjat achizitionat trebuie sa completeze un tot unitar si sa se incadreze intr-un concept global de design;
  • bugetul alocat proiectului – desi fiecare persoana este dispusa sa cheltuie putin mai mult decat si-a propus atunci cand simte ca un produs este exact ceea ce si-a dorit – trebuie sa tinem cont de faptul ca suntem obligati sa tinem cont de bugetul pe care fiecare client si l-a alocat; Incercam sa concepem oferte la garduri executate din fier forjat sau metal care se supuna tuturor factorilor descrisi mai sus. Atat in procesul de ofertare cat si la primul contact pe care il avem cu clientul, ne straduim sa identificam nevoile specifice ale acestuia si sa tinem seama de factorii importanti in cadrul fiecarui proiect.

In procesul de productie al gardurilor din fier forjat utilizam materie prima si componente de la producatori romani sau europeni consacrati. Incercam sa oferim produse inalt calitative, care sa raspunda nevoilor si sa se incadreze in cerintele clientilor care ne solicita interventia.

Confectionam garduri metalice si din fier forjat utilizand bare din fier cu diferite dimensiuni, grosimi, forme. De la platbanda simpla, bare de fier forjat amprentate, pana la elemente decorative complexe de fier forjat, toate se asambleaza cu atentie si pricepere pentru a da nastere unor produse utile, solide si, nu in ultimul rand, foarte aspectoase.

Produsele se livreaza vopsite conform solicitarilor primite. Desi culoarea cea mai frecvent aleasa este negrul, acesta poate fi decorat cu succes cu elemente aurii, argintii, cu aspect patinat. Totodata, se poate opta pentru orice culoare se considera a fi potrivita spatiului.

Ne dorim sa oferim clientului exact ceea ce isi doreste si sa gaseasca la noi un raspuns optim la nevoile sale. Incercam sa aplicam intotdeauna principiul „win-win”, stiind ca acest lucru va aduce satisfactii de ambele parti. Incercam sa venim in intampinarea persoanelor care ne contacteaza cel putin cu un sfat, cu o opinie profesionista si cu o recomandare, sperand ca implicarea noastra sa aduca satisfactie.

 

Garduri metalice 

Gardurile metalice sunt frecvent intalnite sub denumirea de confectii metalice. Cum calitatile fierului sunt cunoscute si apreciate, fabricarea gardurilor din bare de fier este o indeletnicire extrem de apreciata de catre clientii care isi doresc un plus de siguranta pentru bunurile familiei sau companiei.

Gardurile metalice se fabrica pe comanda, in functie de specificul proiectului pe care clientul ni-l prezinta. Astfel, elementele componente care intra in alcatuirea unui gard de fier trebuie sa respecte o serie de solicitari:

– design – uzual, gardurile de fier, desi de multe ori sunt considerate produse ieftine, trebuie sa raspunda unor solicitari de ordin estetic; desi luam in discutie confectii metalice realizate, de cele mai multe ori, din bare rectangulare, cu ajutorul imaginatiei si priceperii meseriasilor, obtinem elemente de gard extreme de spectaculoase; astfel, un gard metalic poate avea capacitatea de a oferi un aspect esthetic deosebit unei imprejmuiri;

– rezistenta – tot proiectul clientului este cel care ne va spune ce se asteapta de la un gard metalic; astfel, in functie de dimensiunile panourilor, de spatiul in care gardul este amplasat, de factorii meteorologici specifici zonei, gardul va trebui proiectat astfel incat sa reziste solicitarilor atat de ordin mechanic cat si celor veniti din partea mediului;

– durabilitate in timp – bineinteles ca in momentul in care clientul isi planifica o astfel de investitie, isi doreste ca produsul sa aiba o durata de viata cat mai indelungata; intalnim rareori clienti care isi doresc o impremuire provizorie si iau in calcul cea mai ieftina varianta de garduri metalice dar, de cele mai multe ori, ni se solicita un produs cu o durata lunga de viata;

In fabricarea gardurilor metalice utilizam bare metalice rectangulare achizitionate de pe piata romaneasca, pe care le tratam si le vopsim, asigurandu-le astfel protectie impotriva factorilor invazivi: ploaie, zapada, inghet. Metodele de asamblare si montaj asigura gardurilor de fier durabilitate si rezistenta. Ne asiguram ca atat materia prima cat si vopseaua pe care o utilizam vor fi protejate si isi vor pastra structura si aspectul.

In procesul de fabricare a gardurilor metalice utilizam mai multe tipuri de profile rectangulare:

– bare metalice de 20×20.1,5mm;

– bare de 30x30x2mm;

– bare de 40x40x2mm;

– pentru stalpi se utilizeaza bare de 60mm, 80mm sau 100mm, in functie de specificul proiectului.

Barele rectangulare se debiteaza si se sudeaza, apoi se trateaza cu grund si vopsea de cea mai buna calitate. Pentru clientii care isi doresc un produs accesoriat, se pot utiliza elemente decorative metalice sau din fier forjat. Astfel, utilizam platband decorative sau elemente specifice produselor din fier forjat: “C”-uri, “S”-uri, varfuri tip sageti pentru barele verticale.

Gardurile metalice se numara printre cele mai accesibile produse pentru imprejmuire. Materia prima utilizata – bare metalice rectangulare de diferite dimensiuni –  dar si timpul scurt necesar procesului de productie garanteaza un pret rezonabil/metru patrat pentru acest tip de produs.

Manopera unui gard metalic implica bune cunostinte tehnice si maiestrie in prelucrarea fierului. Alegerea materialelor, sistemul de debitare, solutiile alese pentru protectia fierului, toate influenteaza calitatea gardurilor metalice si garanteaza durabilitatea in timp a produsului finit.

Fabricam garduri metalice tinand cont de faptul ca un client are asteptari foarte mari de la un astfel de produs. Astfel, inca din momentul in care analizam proiectul prezentat, toate eforturile noastre se indreapta in directia obtinerii unui produs de cea mai buna calitate.

Gardurile metalice sunt produse care, bine intretinute, dureaza zeci de ani.

Garduri din fier forjat

Gardurile din fier forjat sunt produse premium, de inalta calitate, care prin spectaculozitate si complexitate pot fi uneori comparate cu adevarate opera de arta.

Fierul forjat a fost si a ramas un produs extrem de apreciat. Argumentele pentru care clientii agreeaza gardurile din fier forjat:

  • estetica deosebita – utilizand elemente combinate de fier forjat se pot obtine structuri deosebit de frumoase; varietatea de vopseluri special create pentru aplicarea pe fier forjat ne ajuta sa realizam produse spectaculoase;
  • durabilitatea in timp;
  • posibilitatea de a construi structuri personalizate in functie de preferintele clientilor si bugetul pe care il au la dispozitie; datorita multitudinii de elemente componete si decorative care pot intra in componenta acestor garduri de fier forjat, dar si faptului ca maiestria mesterului are o contributie deosebita, putem afirma ca putem realiza garduri de fier forjat unicat, desenate special pentru fiecare beneficiar in parte;

Pentru fabricarea panourilor de gard din fier forjat, dar si in confectionarea portilor pietonale sau a celor pentru accesul auto, utilizam elemente de fier forjat de cea mai buna calitate, produse conform normelor tehnologice in vigoare.

Gardurile din fier forjat sunt elemente care dau unicitate unei imprejmuiri, care personalizeaza si aduc un plus de eleganta unei lucuinte. Prin imbinarea cu stalpi de sustinere decorativi, putem obtine o imprejmuire deosebita, care sa contribuie la intregirea aspectului general si la consolidarea intregului conceput de arhitect sau chiar de catre beneficiar.

Garduri din confectii metalice si fier forjat

In functie de tipul de materi prima utilizata in procesul de productie, putem identifica o multime infinita de modele de garduri. Astfel, fie ca se realizeaza din bare metalice simple, fie ca vorbim de confectii metalice personalizate prin elemente decorative sau modele de garduri din fier forjat, paleta de produse pe care le putem oferi este vasta.

Va punem la dispozitie un catalog cu modele de garduri, atat confectie metalica simpla, cat si garduri din fier forjat, din care puteti alege produsul pe care il doriti. Important este insa faptul ca va oferim posibilitatea de a concepe impreuna modelul de gard dorit, imbinand elemente decorative sau proiectand pentru dumneavoastra un gard, asa cum vi-l imaginati.

Modele de garduri se realizeaza in ani de lucru si avand o imaginatie deosebita. Colegii nostri creeaza cu placere modele de garduri pe care sa le prezentam clientilor si participa active la discutiile pe care le avem cu beneficiarii pentru a fi siguri ca inteleg modelul si pentru a-si exprima opiniile referitoare la limitarile tehnologice. Astfel, de cele mai mut eori, modelul de gard se deseneaza de mana, la o cafea cu clientul, fiecare aducandu-si contributia pentru a realiza de fiecare data, cel mai frumos gard.

Stim cat este de important sa aveti curtea imprejmuita cu un model de gard spectaculos, dar stim sic a aceasta dorinta poate fi de multe ori costisitoare. Astfel, incercam ca in cadrul unei discutii cu dumneavoastra sa va orferim produsul la care visati, la cel mai bun pret.

Daca analizam gardurile pe langa care trecem zilnic, vom observa garduri variate, niciodata identice. Fie ca sunt structuri metalice, fie ca sunt fabricate din fier forjat, fie ca sunt combinatii de beton cu confectie metalica, gardurile exprima o parte din personalitatea proprietarului.

Ne dorim astfel ca fiecare model de gard pe care il realizam sa fie atat o carte de vizita pentru noi cat si o bucurie pentru client.

Preturi garduri

Preturile gardurilor variaza extrem de mult, elementele care genereaza aceste viariatii fiind:

– dimensiunile gardului – ne referim aici atat la lungimea imprejmuirii ( metrii liniari ai gardului) cat si la inaltimea pe care clientul doreste sa o aiba;

– materialele din care gardul este fabricat – aici intra in calcul o multime de elemente: cantitatea si caracteristicile barelor metalice, numarul elementelor decorative, grosimea si caracteristicile barelor de fier forjat;

– complexitatea produsului – reflectata in orele de manopera pentru asamblarea panourilor;

– culoarea gardului – majoritatea clientilor doresc garduri vopsite intr-o singura culoare; intalnim insa clienti, in special cei care aleg garduri de fier forjat, care ne solicita ca anumite elemente decorative sa fie colorate diferit ( cu patina argintie, cupru, aurie);

– interventia specialistilor pentru ridicarea de stalpi sau socluri de beton;

Pentru a calcula un pret este nevoie de o discutie detaliata cu clientul, astfel incat sa stim toate detaliile proiectului.

Preturile gardurilor pe care le fabricam pot fi incadrate intre 50E si 110E/mp. Pretul reflecta insa toate elementele pe care le-am descris anterior. Cel mai corect insa este sa ne solicitati o oferta personalizata pentru proiectul dumneavoastra. Este gratuit si va garanteaza ca nu vor exista costuri suplimentare ulterioare.