COPERTINE FIER FORJAT

Copertina din fier forjat este un produs spectaculos, elegant, care confera elegant si distinctie spatiului pe care il protejeaza. Se fabrica pe comanda, in baza unui proiect, fiind un produs care implica pricepere, rabdare si talent in executie si finisare. In mod uzual, copertinele din fier forjat sunt alese pentru a decora intrarea in case cu arhitectura deosebita sa in institutii. Reprezinta un produs pretentios, rafinat, care poate deveni, de multe ori, o adevarata opera de arta.

Copertinele din fier forjat se pot acoperi cu policarbonta sau sticla securizata. Se vopsesc in orice culoare RAL, desi in majoritatea cazurilor se opteaza pentru negru.

 

COPERTINE METALICE

Copertinele metalice sunt produse care au rol de protectie solara sau impotriva factorilor de mediu. Se utilizeaza pentru a proteja: intrarea in locuinta, autoturismul, spatiul de relaxare, zone de depozitare.

Sunt produse pe care le realizam pe comanda, personalizate in functie de design-ul agreat de client si dimensiunile necesare. Confectia metalica se poate vopsi in orice culoare RAL. In mod uzual, se acopera cu policarbonat celular sau compact. Policarbonatul poate avea diferite grosimi si culori.

 

COPERTINE INTRARE

Copertina pentru intrare este cel mai solicitat produs din aceasta gama. Pot fi modele complexe, elaborate sau se poate opta pentru idei simple, elegante, usor de integrat intr-o compozitie arhitecturala. Pot fi realizate atat din fier forjat cat si din confectie metalica. Sunt produse uzuale, solicitate atat in cazul resedintelor individuale, cat si al ansamblurilor de locuinte. Totodata, pot reprezenta o solutie pentru intrarea in bloc sau in orice spatiu destinat accesului public.

 

COPERTINE CU POLICARBONAT

Cea mai utilizata solutie pentru acoperirea copertinelor metalice sau din fier forjat este policarbonatul. Acesta poate fi:

  • celular – tip “fagure”, avand diferite culori ) incolor, fumuriu, verde, albastru) si grosimi (6mm, 8mm, 10mm);
  • compact – tip “cristal”, care da senzatia de acoperis din sticla; poate fi incolor sau fumuriu si se utilizeaza la grosimea de 2,3,5mm.

Policarbonatul are proprietatea de a proteja spatiul de factorii de mediu (ploaie, zapada), oferind in acelasi timp transparenta si luminozitate.