Balustradele sunt produse de décor elegante, utile si aproape nelipsite din orice casa. Fie ca decoreaza o scara sau un balcon, balustradele trebuie sa isi aduca o contributie la infrumusetarea aspectului locuintei.

Putem diferentia intr-o prima discutie intre:

– balustrade pentru interior – care pot fi drepte, curbate, simple, decorate, in functie de compozitia arhitecturala si de gustul clientului;

– balustrade de exterior – cu aceleasi caracteristici ca si cele de interior.

Balustradele sunt produse importante pentru clientii nostri, fiecare pesoana dorindu-su un element decorative deosebit, care sa-I infrumuseteze locuinta si pe care sa il priveasca cu mandrie.

 

Balustrade metalice

Balustradele metalice de fabrica pe structura metalica, cu sau fara insertii de elemente decorative din fier forjat, lemn, sticla sau alte elemente componente. Sunt produse economice, care nu ridica probleme de buget atunci cand se alege un model simplu sau chiar cu o complexitate moderata.

Balustradele metalice pot fi folosite atat la interior cat si la exterior. Pentru interior, avem grija ca atunci cand se alege modelul de balustrada metalica, acesta sa se asorteze si sa se integreze in design-ul de interior conceput de arhitect sau chiar de catre client. Pentru exterior, recomandam ca, daca si gardul este fabricat tot din confectie metalica, sa se asorteze cu acesta pentru a crea impresia de unitate.

 

Balustrade fier forjat

Numeroasele modele de balustrade din fier forjat din catalogul nostru sunt produse elegante, spectaculoase, de multe ori unicat, care dau o nota speciala fiecarui camin in parte. Elementele decorative vin sa sporeasca valoarea produsului si sa personalizeze orice model de balustrada realizat din fier forjat.

Realizam pe proiect balustrade din fier forjat, in urma masuratorii si discutiei preliminare cu beneficiarul. In functie de proiect, fie ca este vorba despre o scara interioara, exterioara, terasa sau balcon, incercam sa oferim solutii personalizate pe nevoia in sine, cu un design armonizat cu design-ul interior sau exterior, astfel incat sa completeze si sa nu faca nota discordanta.

 

Preturi balustrade

Preturile pentru balustradele fabricate difera in functie de:

– materialele folosite in procesul de fabricatie;

– dimensiunile produsului;

– accesorii;

Aveti alaturat cateva imagini si preturile aferente, dar o oferta personalizata va putem oferi in baza proiectului dumneavoastra. Este gratuit astfel ca ne puteti solicita oricand asistenta.

 

Balustrade metalice si modele din fier forjat

Pentru conceperea de modele de balustrade apelam la o serie de resurse:

– proiecte realizate de parteneri – arhitecti, designeri;

– combinam elemente structurale cu elemente decorative;

– utilizam modele propuse de catre beneficiar si le proiectam pe dimeniunile de care au nevoie;

– utilizam modele din propria colectie pe care le modificam pentru a veni in intampinarea dorintelor clientilor;

De obicei clientii ne solicita un catalog de modele de balustrade, din care sa isi aleaga. In acest caz este simplu sa alegem un produs care urmeaza a fi dat in fabricatie. De multe ori insa, clientii vor sa desenam impreuna un model, in functie de modele pe care le-au vazut in realitate sau pe internet. Iarasi, o categorie importanta de clienti o constituie cei care vin cu imagini descarcate de pe internet si pe care ni le prezinta pentru ofertare.

Se pot realiza o serie larga de modele de balustrade metalice sau din fier forjat. Limita este data doar de imaginatia producatorului si de bugetul clientului.