Din confectie metalica sau fier forjat se poate realiza o gama larga de produse: grilaje, mobilier, partitii, decoratiuni. Fierul are avantajul de a nu-si modifica proprietatile in timp, ceea ce-l pozitioneaza ca o materie prima excelenta.

 

GRILAJE METALICE

Grilajele metalice se folosesc atat in segmental residential, pentru a proteja accesul in locuinte ( protectia ferestrelor) cat si in cel industrial sau comercial, pentru a securiza spatiile. Modelele simple de grilaje au calitatea de a descuraja actiunile infractionale si, totodata, pot constitui elemente estetice.

 

GRILAJE FIER FORJAT

Grilajele din fier forjat sunt cunoscute publicului, fiind foarte frecvent intalnite la ferestrele caselor sau blocurilor. Modelele sunt variate, de la variante simple, pana la compozitii complexe, elegante, elaborate.  Rezistenta produsului il claseaza in topul preferintelor clientilor care isi doresc o solutie antiefractie de incredere.

 

PARTITII INTERIOARE

Constituie o alternativa in cazul nevoii de a compartimenta o incapere sau un open space. Se pot realize panouri spectaculoase din confectie metalica sau fier forjat,  se pot accesoriza cu un cuier sau o jardinièra.

 

PARTITII BALCOANE

Partitiile din confectie metalica sau fier forjat se utilizeaza in special in cazul apartamentelor de bloc cu balcoane continue sau al hotelurilor si pensiunilor cu aceeasi arhitectura – balcon continuu. Pentru a delimita spatiul alocat fiecarui utilizator, astfel de partitii sunt ideale. Produsul rezista la intemperii, nu-si schimba proprietatile in timp, poate fi vopsit in orice culoare iar modelele sunt infinite. Pot fi simple sau accesorizate cu jardinière.